Send mail eller ring for gode tilbud

Konferanse hoteller - klikk på logo/foto for info

Riekonlinna er et avLapplands beste konferanse-hotell. Alt under ett tak. Topp møtefasiliteter til 200 deltakere. Vårt første valg i Saariselkä. Lapland Hotels har flere godt utstyrte konferansehotell, det største auditoriet i hotellkjeden har plass til ca 800 deltakere.
Harriniva hotellene byr på konferanse i alle "fasonger"- du kan leie et helt hotell med Spa- avdeling eller du kan ta med deg inntil 25 personer ut i til "villmarkskoia" med båt, hundespann eller snøscooter og oppleve en annerledes konferanse. Valget er ditt: fra "fllatseng" til suite, eller en kombinasjon.
Hotel K5 er komfortabelt og  moderne i Levi, alle rom  innglasset med balkong, sauna og intenett. Dobbeltrom, suiter og dobbeltrom med hems. Moderne konferanse- og grupperom. Topp kjøkken, utmerket vinkjeller og eksellent service.

Hotel Levi Panorama har 170 rom  i tilknytning til konferansesenteret Levi Summit. Konferanse-senteret har auditorium med 435 seter og scene på 140m2. Grupperom i ulike størrelser. Bankett fasiliteter med opptil 500 gjester. Uslåelig utsikt.
  FinlandsXperten Tlf +47  971 76 820    
 

 © MesseConsult  Oppdatert 29.11.2010 16:23